tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Avtosedež Peg Perego Viaggio 1 Duofix K Red

Koda artikla: mami-3240122
Običajna cena: 244,00 EUR
Spletna cena: 207,40 EUR
Prihranite: 36.6 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Ob nakupu tega izdelka prejmete bon v vrednosti 4,00 EUR.
Okvirni rok dobave: 2 - 5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (4):

Avtosedež Peg Perego Viaggio 1 Duofix K Red

Kako združiti udobno potovanje in zaščito pred bočnimi trki?

Zagotavljanje varnosti v avtomobilu je za Peg Perego poglavitna naloga. Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev. Avtosedež je homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 – 18 kg (približno od 1. do 4. leta).


V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina
:

  • s tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila ali
  • s podstavkom Isofix Base 0+1 K, ki se pritrdi na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov. Slednji je najlažji način za pravilno in varno pritrditev otroškega sedeža brez uporabe varnostnih pasov.


Tehnologija Isofix predstavlja najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi avtomobilskih sedežev za najmlajše.
Pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix K na podstavek Isofix Base 0+1 K je popolnoma nezahtevna, z lahkoto jo bodo osvojili tudi tisti starši, ki uporabe avtosedežev niso vešči.

Isofix Base 0+1 K je najbolj inovativen in učinkovit sistem za pravilno namestitev avtosedeža v avtomobilu. Homologiran je v skladu z veljavnim evropskim normativom ECE R44/04 za otroke, težke od 0-18 kg (0 do približno 4 let).

Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K je, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1, na varnostnih testih ADAC, TCS, Stiftung Warentest, OAMTC osvojil 4 zvezdice (junij 2013).

 

Udobno potovanje in sproščen spanec tudi na daljših vožnjah.

Viaggio 1 Duo-Fix K ima širok in oblazinjen sedež. Naklon avtosedeža je nastavljiv v 4 položaje, s čimer se otroku zagotovi kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.

 

 

Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard). Rezultati so objavljeni spodaj v sklopu slik.

Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g. Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.

 

Mere in teža

 

Morda vas zanima tudi

 
Komentarji
×