tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Croozer Kid Plus 2 Prikolica voziček 3 v 1 z vzmetenjem, za dva otroka - blue

Koda artikla: jag-JC1012
Spletna cena: 785,90 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Croozer Kid Plus 2 Prikolica voziček 3 v 1 z vzmetenjem, za dva otroka - blue

CROOZER

NOVO v letu 2014 Croozer Kid 2 Plus zajema vse najboljše lastnosti z dodatno ugodnost na zadnjih kolesih vzmetenje, kar pomeni udobna vožnja za vašega otroka.

Se radi potepate? Vzemite s seboj tudi otroka ali psa!
S Croozerjem so lahko vsi z vami. Croozer je praktična kolesarska prikolica za vsakodnevno uporabo, za počitnice ali celo za daljše avanture. Za resnično kakovost življenja. Vaša družina vam bo hvaležna!

Serija Croozerjev je bila narejena za družinski žep, ne da bi pri tem skoparili z varnostjo. Croozerji imajo vse, kar morajo imeti najkakovostnejši izdelki – brez trikov. In ne preobremenjujejo vašega bančnega računa.
Sprostite se in uživajte! Kakovost, dizajn in tehnologija v pišu vetra.
Croozer združuje domiselne tehnične rešitve s privlačnim izgledom. Enostavna konstrukcija je eden izmed razlogov, da se nanj lahko vedno zanesete. Je zmogljiv, praktičen in izredno mobilen – v veselje vam in vsej vaši družini.
Kakovost življenja. Vsak dan.
Ne bo vam jasno, kako ste do sedaj lahko shajali brez njega. S Croozerjem lahko izkusite svobodo, z njim odkrivate naravo, se zabavate in ostajate v formi. Ta užitek stane manj, kot morda mislite. Koristil bo vam in vašim otrokom!

CROOZER KID – en voziček, tri možnosti

Croozer Kid je praktičen in obenem tudi enostaven za uporabo. Uporabljate ga lahko kot tekaški voziček (jogger), kot otroški voziček ali kot kolesarsko prikolico. V tem 3-v-1 paketu je vključeno vse potrebno.

3-v-1

•Tekaški voziček
•Prikolica
•Otroški voziček
Vas skrbi varnost?
Nizko težišče zagotavlja varno vožnjo. Vaš otrok udobno sedi v svojem sedežu v povečani kabini, popolnoma zaščiten s 5-točkovnim varnostnim pasom in robustnimi aluminijastim ogrodjem. Podaljšana držala podvojijo varnost, za vsak slučaj ...


Pojdite in se zabavajte!
Otroci naravnost obožujejo vožnjo s Croozerjem. Celo dojenčki se v njem počutijo kot doma, zaščiteni pred vetrom in drugimi vremenskimi vplivi ter s super razgledom. In za sedežem je vedno dovolj prostora za malico, igrače in še kaj.


Eno- ali dvosedežna različica?
Odločitev je vaša. Tudi če morda še ne načrtujete povečanja družine, je dvosedežna različica pogosto prava izbira. Zagotavljamo vam, da kandidatov za drugi sedež ne bo nikoli težko najti. Podvojite zabavo!

Nakup na obroke do 12 mesecev

 

[glasba:http://]

 
×