tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si
tel: 01 / 810 90 61,   email: narocila@soncek.si

Primo Viaggio SL Luxe Bluenight

Koda artikla: mami-0000703
Običajna cena: 205,00 EUR
Spletna cena: 180,40 EUR
Prihranite: 24.6 EUR
 
Nakup v spletni trgovini je enostaven - za nakup izdelka kliknite gumb "Dodaj v košarico"
Za nakup registracija ni potrebna, prinaša pa vam dodatne ugodnosti (več o tem)
Okvirni rok dobave 2-5 dni
Strošek dostave je le 3.90 EUR
Ocena (0):

Primo Viaggio SL Luxe Bluenight

Avtosedež ("lupinica") Primo Viaggio SL je opremljen z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke.

Italijanska kakovost, nagrajena v Nemčiji.

Kakovost izdelkov Peg Perego je priznana po vsem svetu. Avtosedež ("lupinica") Primo Viaggio SL je, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1 K, ocenjen z najvišjo oceno, 5 zvezdicami, kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih (»crash testi«) priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC). Varnost je bila nato potrjena po vsem svetu. 

Naš cilj pa je, da vsi izdelki Peg Perego presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja.

Avtosedež je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja otrokovi telesni višini – po višini je nastavljiv v 5 položajev.

Avtosedež Primo Viaggio SL se enostavno pritrdi na vsa podvozja Peg Perego, zahvaljujoč sistemu G-matic; z istim sistemom se pritrdi tudi na podstavke, ki so namenjeni namestitvi v avto.

Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Strehica otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Na varnostni lok lahko obesite najljubšo visečo igračko. Streha in ročaj sta premična.

V avtomobil ga lahko pritrdite na 3 različne načine:

  • s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila (brez podstavka)
  • z nastavljivim podstavkom Base; ta podstavek se pripne na avtomobilski sedež z varnostnim pasom avtomobila, na ta podstavek pa se pripne avtosedež
  • s podstavkom Isofix Base 0+1 K; le-ta se pripne na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov, na ta podstavek pa se pripne avtosedež; to je najenostavnejši način pripenjanja, pri katerem ste lahko brez skrbi, da je avtosedež pritrjen pravilno.

Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard). 

 
×